Xeno · Uuden ajan yhteisö

Xeno on Minecraft-pelin ympärille keskittyvä palvelinkokoelma

 

Tyylillä, taidolla ja avoimesti.

Xeno on Minecraft-palvelinkokoelma, jota kehitetään ja rakennetaan harrastuksena ja vapaaehtois­voimin, mutta silti mahdollisimman laadukkaasti, hallitusti ja tyylikkäästi.

Tarkoituksenamme on luoda ja tuoda pelaajille monipuolisia elämyksiä ja kokemuksia, tarjota vatsanpohjia kutittavia yksityiskohtia sekä tietysti tavoitella mahdollisimman laajalti eri ikäryhmiä.

Ylpeästi uniikki

Meillä käytetään ja kehitetään jatkuvasti monipuolisia tekniikoita, jotka laittavat Minecraftin vanilla-pelin mahdollisuuksien rajat paukkumaan.

Löydät pelimuodoistamme uniikkeja tavaroita ja monstereita, viimeisen päälle hiottuja pienois­yhteis­kuntia, veikeitä yllätyksiä sekä tietysti intoa ja halua luoda ja ylläpitää lämminhenkistä yhteisöllisyyttä.

Avoimin kortein

Xenon toiminnassa on periaatteita, jotka pyrkivät tekemään palvelimesta reilun niin pelaajille kuin kilpailijoille. Olemme yhteistyö­haluisia ja -kykyisiä, emmekä tietoisesti pyri epärehelliseen kilpailuun.

Jokaiselle jotain

Unelmanamme on luoda yhteisö, jossa ihmiset tulevat keskenään toimeen iästään, aatteistaan tai taustastaan riippumatta.

Yritämme tehdä oivalluksia ja antaa oivallettavaa niin tieteen, taiteen, musiikin kuin historiankin näkökulmista. Juuri siksi kokoamme projektei­himme monia eri tekijöitä – usein jopa ilman sitoutumista.

Kehitytään yhdessä.

Tule mukaan luomaan Suomen parasta peliyhteisöä!

pelaa.xeno.fi